Over CINOP

Toonaangevend partner in leren

Stichting CINOP realiseert gefundeerde, integrale en toepasbare oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Als uw toonaangevend strategisch partner in leren zetten wij ons in voor een optimale deelname van iedereen aan de samenleving, vandaag en morgen. We zijn gespecialiseerd in vraagstukken rondom flexibilisering, arbeidsmarktleren en professionalisering.

Leven lang ontwikkelen
Wij hebben hart voor een leven lang ontwikkelen. CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen. Met een team van 150 gedreven professionals leveren we u expertise met impact. Door onze kracht in verbinding realiseren we, samen met organisaties in onderwijs, overheid en bedrijfsleven, dat mensen alle kansen hebben om zich persoonlijk te ontwikkelen en zo een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. 

Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo) en Expertisecentrum handicap + studie (h + s) zijn onderdeel van CINOP. Ecbo ontwikkelt, verzamelt en verspreidt kennis over en voor het beroepsonderwijs. h+s ontwikkelt en implementeert samen met stakeholders innovatieve en praktische oplossingen voor inclusiever onderwijs.

Wereldwijd actief
CINOP zet zich ook in voor het bevorderen van internationale mobiliteit en Europese leermogelijkheden voor studenten, volwassenen en professionals in het beroepsonderwijs (Publieke Programma's). Door onze kennis en ervaring rondom het ontwikkelen en inrichten van het onderwijs is CINOP bovendien betrokken bij kennistransfer naar landen waar scholing van jongeren en volwassenen nog in de steigers staat (CINOP Global).

Certificering
CINOP is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked.
Zoeken

Socialize met CINOP