Examinering en meer

Al jarenlang werken wij aan de verbetering van de kwaliteit van de examinering in het mbo. Niet gek als je bedenkt dat CINOP Advies − in opdracht van MBO Diensten en in samenwerking met scholen − ontwikkelaar is van de Procesarchitectuur Examinering (PE).

Procesarchitectuur Examinering

Zie: www.kwaliteitsborging.examineringmbo.nl of bekijk hier het PE schema.

De PE beschrijft alle processen die een mbo-instelling doorloopt om te zorgen voor goede examinering: van het examenplan tot het diplomeren en borgen van de kwaliteit. Het model is voor veel scholen een referentiekader voor het inrichten van de examenorganisatie en het professionaliseren van examenfunctionarissen.

Het aanbod van de CINOP Academie sluit hier naadloos op aan. Van opleiding tot assessor, tot het opzetten van audits. Zo zorgen we voor een goed geoliede (examen)machine die voldoet aan alle actuele kwaliteitseisen.

Allrounder in mbo
Daarnaast is de CINOP Academie er ook voor tal van andere professionaliseringsvragen in het mbo. Ons team beschikt over trainers/experts op het gebied van taal en rekenen, herontwerp en curriculumontwikkeling, blended learning, 21st century skills, pedagogisch-didactische vaardigheden, studeren met een functiebeperking en kwaliteitsontwikkeling.
 
CINOP Advies en de CINOP Academie

De CINOP Academie is een onderdeel van CINOP Advies. In onze adviesorganisatie zijn ongeveer 50 consultants werkzaam waarvan een deel trainingen uitvoert. De CINOP Academie bestaat uit een team van trainers en consultants die de trainingen uitvoeren.

Buiten de trainingen van de CINOP Academie, biedt CINOP Advies een breed scala aan diensten zoals advisering, projectmanagement, procesbegeleiding, instrumentontwikkeling, maatwerkscholing, coaching en train-de-trainer trajecten.

Omdat de CINOP Academie onderdeel is van CINOP Advies, kunnen we voor nagenoeg elke onderwijskundige vraag een training ontwikkelen of oplossing bedenken.
Zoeken

Contactpersoon

 Rena Punt
Rena Punt
Managing consultant
06-51811461

Socialize met CINOP